Den spanska renen
Fryst renskav,
Rödlök
200 g färska champinjoner
Smör
Salt
Vetemjöl
Tacosås (hot hot hot)
Köttbuljong
Chilipeppar
Tortillas
Ost
Sätt ugnen på 250 grader, halvtina renskaven.
Skala och hacka löken. Skiva svampen.
Bryn renen i matfett och ta sen upp den. Fräs lök och svamp och lägg i renen igen. Rör i salt, mjöl, tacosås, buljong och chilipeppar. Låt koka ihop 2-3 min.
Lägg ut tortillas och lägg på fyllningen. Rulla ihop och lägg i en ugnsform.
Strö över osten och gratinera i övre delen av ugnen i ca 5 min.
Sallad till funkar bra
Rödlök
200 g färska champinjoner
Smör
Salt
Vetemjöl
Tacosås (hot hot hot)
Köttbuljong
Chilipeppar
Tortillas
Ost
Sätt ugnen på 250 grader, halvtina renskaven.
Skala och hacka löken. Skiva svampen.
Bryn renen i matfett och ta sen upp den. Fräs lök och svamp och lägg i renen igen. Rör i salt, mjöl, tacosås, buljong och chilipeppar. Låt koka ihop 2-3 min.
Lägg ut tortillas och lägg på fyllningen. Rulla ihop och lägg i en ugnsform.
Strö över osten och gratinera i övre delen av ugnen i ca 5 min.
Sallad till funkar bra
Kommentarer
Postat av: Victoria
sv: jasså, hade du förträngt påskbakelserna:) att byta ut rulltårtan mot muffins är ett hett tips.
Trackback