Den spanska renen

Fryst renskav,
Rödlök
200 g färska champinjoner
Smör
Salt
Vetemjöl
Tacosås (hot hot hot)
Köttbuljong
Chilipeppar
Tortillas
Ost

Sätt ugnen på 250 grader, halvtina renskaven.
Skala och hacka löken. Skiva svampen.

Bryn renen i matfett och ta sen upp den. Fräs lök och svamp och lägg i renen igen. Rör i salt, mjöl, tacosås, buljong och chilipeppar. Låt koka ihop 2-3 min.

Lägg ut tortillas och lägg på fyllningen. Rulla ihop och lägg i en ugnsform.
Strö över osten och gratinera i övre delen av ugnen i ca 5 min.

Sallad till funkar bra

Kommentarer
Postat av: Victoria

sv: jasså, hade du förträngt påskbakelserna:) att byta ut rulltårtan mot muffins är ett hett tips.

2009-04-08 @ 20:06:04
URL: http://kalasakuten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0