Feta Gratängen

Potatis
Purjolök
Vitlöksklyftor
Olivolja
Creme Fraiche
Grädde
Fetaost (1 pkt minst gillar man det kan man frossa)
Salt
Svartpeppar
Hackade valnötter

Skala och skiva potatisen tunt.
Strimla purjolöken, skala och finhacka vitlök.
Hetta upp olja. Fräs purjolök och vitlök mjukt och blank.
Varva potatis, purjolök och vitlök i en form
Koka upp creme fraiche och grädde i en kastrull och tillsätt fetaosten, rör om tills osten smält helt. Krydda med salt och peppar. Häll ostsåsen över potatisen och strö valnötterna ovanpå.

Grädda i nedre delen av ugnen i en timma ungefär.... Läs en bok under tiden du väntar eller städa ett stökigt skåp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0