Kaffe Kossa


Nötkött  (rostbiff är gott)
Gul lök
Paprika gärna alla tre färger. (Gillar man inte paprika så låter man bli)
Pepparfrukt den gröna
Vitlöksklyftor
Vetemjöl
Rödtjut ( en rejälskvätt)
Köttbuljong
Salt
Svartpeppar
Oregano
Kaffepulver (några teskedar)
Persilja

Strimla löken, hacka vitlöken, skär paprikan i bitar och strimla urkärnad pepparfrukt. Skär kossan i tärningar och bryn. Salta och peppra.

Tillsätt grönsakerna och löken, stek några minuter och pudra över mjölet. Häll över vinet och buljongen och koka på svag värme tills köttet är mört. Späd med mer vätska om det behövs.

Rör ner kaffepulvret och smaka av. Strö över hackad persilja

Ris , bulgur , pressad potatis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0