Summer Fling
4 pippifileér
1 tsk salt
1krm svartpeppar
1tsk torkad oregano
½ msk oliv olja
300 g pasta valfri sort (färsk blir godast)
1 gul paprika
1 röd parika
1 halv ask körsbärstomater
1 gurka (av med skalet)
200 g grekisk fårost
2 dl svarta oliver (dom grekiska är godast)
några nävar ruccola
Dressing:
½ dl oliv olja
½dl citronsaft
1 tsk torkad oregano
knappt ½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar
Dela filéerna i stora bitar blanda med salt, peppar, oregano och olja stek dem.Koka pastan.
Skär alla grönsaker i stora bitar,utom körsbärs tomaterna när du endå har kniven i högsta hug , skär osten i bitar
Blanda ihop dressingen i en kastrull och värm den lite.
Sen blandas kycklingen , grönsakerna ,oliver ,ruccola ,ost och dressingen ihop.
Grekiskt lantbröd till blir kalas
1 tsk salt
1krm svartpeppar
1tsk torkad oregano
½ msk oliv olja
300 g pasta valfri sort (färsk blir godast)
1 gul paprika
1 röd parika
1 halv ask körsbärstomater
1 gurka (av med skalet)
200 g grekisk fårost
2 dl svarta oliver (dom grekiska är godast)
några nävar ruccola
Dressing:
½ dl oliv olja
½dl citronsaft
1 tsk torkad oregano
knappt ½ tsk salt
½ tsk grovmalen svartpeppar
Dela filéerna i stora bitar blanda med salt, peppar, oregano och olja stek dem.Koka pastan.
Skär alla grönsaker i stora bitar,utom körsbärs tomaterna när du endå har kniven i högsta hug , skär osten i bitar
Blanda ihop dressingen i en kastrull och värm den lite.
Sen blandas kycklingen , grönsakerna ,oliver ,ruccola ,ost och dressingen ihop.
Grekiskt lantbröd till blir kalas
Kommentarer
Trackback