Pasta a la Prancer
Renskav (1 pkt)
Champinjoner (i bitar) elller trattisar om man har det
Lök (1 hackad)
Vitlöksklyfta/or 1-2 st
Timjan
Rosmarin
Matlagningsgrädde
salt och peppar
Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och stek renskavet,det behöver inte ha tinat helt. hova upp renen och lägg det på ett fat.
Häll i svampen och fräs den , häll sen i lite olja , löken , vitlök , rosmarin ocht imjan. Stek några minuter. Blaska sen på grädden rör om och låt det småputtra. Släng i tomtens ren , smaka av med salt och pappar
Färsk pasta till och lite riven ost!!
Champinjoner (i bitar) elller trattisar om man har det
Lök (1 hackad)
Vitlöksklyfta/or 1-2 st
Timjan
Rosmarin
Matlagningsgrädde
salt och peppar
Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och stek renskavet,det behöver inte ha tinat helt. hova upp renen och lägg det på ett fat.
Häll i svampen och fräs den , häll sen i lite olja , löken , vitlök , rosmarin ocht imjan. Stek några minuter. Blaska sen på grädden rör om och låt det småputtra. Släng i tomtens ren , smaka av med salt och pappar
Färsk pasta till och lite riven ost!!
Kommentarer
Trackback