Bird Flu

Smarrig kycklinggratäng , ett recept för ca 4 pers.... Det är lustigt att vår familj inte börjar bli fjäderbeklädda efter all kyckling som vi stoppar i oss... Kacklar gör vi visserligen en hel del redan!!

3 kycklingfileér (eller en hel grillad pippi om man känner sig lat)
1 förp strimlad gris
1 purjo
2 Paprikor 
 smör eller margarin
2 msk curry
2 vitlöksklyftor
1 näve oliver  (valfri färg , kom bara ihåg att säg till de som ska äta om det är kärnor i)
1 brk Crem Fraiche
1 msk fransk senap (ljus)
1 msk tomatpuré
1 msk soya (kinesisk)
salt
svartpeppar
riven ost
Skär pippin i bitar och fräs den ihop med baconet(har ni valt lat alternativet så ska skinn och ben bort från pullan). Hacka purjon och paprikan fräs i smöret . Strössla över curryn och pressa ner vitlöken. Blanda ihop creme fraiche, senapen, tomatpurén, sojan och oliverna med grönsaksfräset och smaka av med salt och peppar. Lägg pippin i en  form och häll på såsen. Strössla över ost och gratinera i 200 - 225 graders ugn i ca 15 minuter

Ris , bulgur eller pasta är gott till det här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0