Honeybird

2 pippi filér
En ask små söta tomater
1 gul ful lök
1 msk smör
 saffran (inte riktigt en hel påse)
2 tsk kanel
2 msk honung (helst flytande)
salt
peppar
kycklingfond ca 1 - 2 msk
vatten

Skär pippin i mindre bitar, skiva löken. Smält smör i en stek panna och stek pippin  tillsammans med kanel, och saffran. Salta och peppra.I med honungen. Tillsätt lök och tomater, låt det fräsa ihop några minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det fisa under lock ca 10 - 15 min.

Servera pippin ihop med tex is , cous cous elller bulgur...

Kalas för magarna!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0