Chicken race

Den här maträtten är kalas om du har ont och tid och matgästerna är på G!!

 Grillad kyckling
 Purjolök
 Hela champinjoner på burk
 Buljongtärning
 Vispgrädde
 Dijonsenap
 salt och peppar
 Parmesan

Plocka bort allt kött från pippin och lägg i en ugnsform (inget skinn)
Häll över champinjonerna men spara spadet

Vispa upp grädden lite , häll i svampspadet
koka ihop , smula ner buljontärningen. Skvätt i Dijonsenap efter smak.
smaka av med salt och peppar

Häll såsen över kycklingen  , strö över parmesan och stöll in i ugen på ca 200 i ca 10 - 15 min

Funkar bra ihop med ris , pressad potatis  , bulgur , pasta

Har man inte så bråttom så tar man färsk kyckling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0