Chicken race
Den här maträtten är kalas om du har ont och tid och matgästerna är på G!!
Grillad kyckling
Purjolök
Hela champinjoner på burk
Buljongtärning
Vispgrädde
Dijonsenap
salt och peppar
Parmesan
Plocka bort allt kött från pippin och lägg i en ugnsform (inget skinn)
Häll över champinjonerna men spara spadet
Vispa upp grädden lite , häll i svampspadet
koka ihop , smula ner buljontärningen. Skvätt i Dijonsenap efter smak.
smaka av med salt och peppar
Häll såsen över kycklingen , strö över parmesan och stöll in i ugen på ca 200 i ca 10 - 15 min
Funkar bra ihop med ris , pressad potatis , bulgur , pasta
Har man inte så bråttom så tar man färsk kyckling!

Grillad kyckling
Purjolök
Hela champinjoner på burk
Buljongtärning
Vispgrädde
Dijonsenap
salt och peppar
Parmesan
Plocka bort allt kött från pippin och lägg i en ugnsform (inget skinn)
Häll över champinjonerna men spara spadet
Vispa upp grädden lite , häll i svampspadet
koka ihop , smula ner buljontärningen. Skvätt i Dijonsenap efter smak.
smaka av med salt och peppar
Häll såsen över kycklingen , strö över parmesan och stöll in i ugen på ca 200 i ca 10 - 15 min
Funkar bra ihop med ris , pressad potatis , bulgur , pasta
Har man inte så bråttom så tar man färsk kyckling!

Kommentarer
Trackback