Colonel Mustard
4 stycken pippifileér
2-4 msk Dijonsenap
Apelsinsaft från en apelsin eller 1 dl apelsinjuice (konc)
2½ dl matlagningsgrädde
salt
peppar
paprikapulver
1 röd paprika
1 gul paprika
1 purjolök
1 knippe persilja
Chilisås med vitlökssmak
Dela pippifileérna i bitar. Tag en plastpåse, lägg i pippin och blanda i Dijonsenapen. Knyt ihop påsen och blanda. Låt det dra några timmar i kylen. Strimla paprikorna & purjolöken. Bryn pippisen så den får lite färg. Lägg över i en gryta. Slå över apelsinjuicen, matlagnings grädde,chilisås med vitlök. Lägg i paprikan och purjolöken, låt små fisa under lock ca 30 min(svag värme)
Smutta lite på såsen , behövs det salt och peppar så skvätt i det. Strössla över paprikapulver och finklippt persilja på kycklingen precis innan servering. Äts med färsk pasta,ris och sallad

Kommentarer
Trackback