Colonel Mustard




4 stycken pippifileér
2-4 msk Dijonsenap
Apelsinsaft från en apelsin eller 1 dl apelsinjuice (konc)
2½ dl matlagningsgrädde
salt
peppar
paprikapulver
1 röd paprika
1 gul paprika
1 purjolök
1 knippe persilja
Chilisås med vitlökssmak

Dela pippifileérna i  bitar. Tag en plastpåse, lägg i pippin och blanda i Dijonsenapen. Knyt ihop påsen och blanda. Låt det dra några  timmar i kylen. Strimla paprikorna & purjolöken. Bryn pippisen så den får lite färg. Lägg över i en gryta. Slå över apelsinjuicen, matlagnings grädde,chilisås med vitlök. Lägg i paprikan och purjolöken, låt små fisa under lock ca 30 min(svag värme)
Smutta lite på såsen , behövs det salt och peppar så skvätt i det. Strössla över paprikapulver och finklippt persilja på kycklingen precis innan servering. Äts med färsk pasta,ris och sallad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0