Har varit på resande fot
ett tag.
Ingen matlagning på 10 dagar , det var nästan så jag saknade det.
Eller nästan och nästan... Jag saknade verkligen hemmalagad mat. Visst har jag ätit god mat , men det blir aldrig det samma som det man gör själv :)
Idag var det en av tomtens renar som fick stryka med.
Dancer dash away
500 g renskav
6 msk olja (gärna oliv)
2 lökar
2 dl svamp (kantareller är gott)
4 msk mjöl
2 klyftor vitlök
lite timjan
Grädde (välj fetthalt själv , men gissa vad som blir godast)
Bryn renskaven i olja. Lägg över i en kastrull. Hacka lök, vitlök och skiva svamp. Stek i olja. Pudra över mjöl , lägg över i kastrull och tillsätt timjan och grädden. Rör om.
Ev kanske man måste späda med lite vatten.
6 msk olja (gärna oliv)
2 lökar
2 dl svamp (kantareller är gott)
4 msk mjöl
2 klyftor vitlök
lite timjan
Grädde (välj fetthalt själv , men gissa vad som blir godast)
Bryn renskaven i olja. Lägg över i en kastrull. Hacka lök, vitlök och skiva svamp. Stek i olja. Pudra över mjöl , lägg över i kastrull och tillsätt timjan och grädden. Rör om.
Ev kanske man måste späda med lite vatten.
