Yellow Submarine

4 port

Ingredienser

ca 700 g fisk(ta vad du vill)
1 röd paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 buljongtärning (helst fisk)
1 gul lök


1 brk cocosmjölk
Lite bladspenat kan bli gott att ha i
Curry (så mkt så man tycker det smakar gott)
Röd Currypasta ( samma som ovan)
Lite olja
Salt



Tärna paprikan och fräs ihop med  finhackad gul lök och hackad vitlök i oljan. Smula i buljontärningen, häll i kokosmjölken och koka upp.

Tillsätt Curry och currypasta. Salta lite på fisken och lägg sen ner den i grytan, sjud på svag värme tills fisken är genomkokt.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0