Torsk på Tallin
400 g Torsk eller någon annan god vit firre
1 röd paprika, strimlad
Salladslök (hackad)
Räkor + (musslor och crabsticks om man gillar det)
Rivet skal av 1 citron
1/2 dl färsk hackad dill
1 brk kokosmjölk
1-2 msk currypasta röd eller grön
Curry
Salt och vitpeppar
Lägg ner fisken i mitten på en gratängform. Hacka paprika, salladslök och dill. Blanda och strössla runt fisken. Salta & peppra. Riv skalet av en citron och sprid ut i formen. Lägg räkorna (och ev musslingar och crabbisarna) på fisken. Blanda kokosmjölken med curryn, häll ner i formen. Ställ in i ugn 30-40 minuter. (200 grader)
Ris , bulgur , cous cous.... Sallad!
Kommentarer
Postat av: Anette
Denna fiskrätt var jättegod.
Tack för receptet:)
Postat av: Ullis
Kul att du gillade den!!!!
Trackback