Torsk på Tallin

 400 g Torsk eller någon annan god vit firre
 1 röd paprika, strimlad

  Salladslök (hackad)
  Räkor + (musslor och crabsticks om man gillar det)
  Rivet skal av 1 citron

 1/2 dl färsk hackad dill

 1  brk  kokosmjölk

 1-2 msk  currypasta röd eller grön
 Curry
 Salt och vitpeppar 

 Lägg ner fisken i mitten på en gratängform. Hacka paprika, salladslök och dill. Blanda och strössla runt fisken. Salta   & peppra. Riv skalet av en citron och sprid ut i formen. Lägg räkorna (och ev musslingar och crabbisarna) på fisken. Blanda kokosmjölken med curryn, häll ner i formen. Ställ in i ugn 30-40 minuter. (200 grader)

Ris , bulgur , cous cous.... Sallad!






Kommentarer
Postat av: Anette

Denna fiskrätt var jättegod.

Tack för receptet:)

2010-11-04 @ 10:24:07
Postat av: Ullis

Kul att du gillade den!!!!

2010-11-04 @ 11:18:26
URL: http://kastrullis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0