Great Balls of Jack Sparrow

1 burk  fiskbullar i buljong
1 burk  musslor i vatten
1 burk  räkor
3 vitlöksklyftor
1 tsk kummin
1 gulig lök
½ lagerblad
2 msk tomatpuré
2 tomater
2 dl valfri grädde
1 msk curry
1 msk socker
ca 4 skvättar tabasco
japansk soja (en halv dl)
Matolja

Häll av spadet från fiskbullarna  och fräs dem tillsammans med pressad vitlök, kummin och hackad gul lök tills bollarna fått färg.
Lagerblad, tomatpuré och skivade tomater puffar man ner i en gryta. Häll på musselspadet och grädden. Späd ev. med lite av fiskbullespadet. Lägg fiskbollsjoxet, räkor och musslorna i grytan. Tillsätt curry, socker, tabasco och soja

Låt det står och småfisa en liten stund

Servera med ris , pressad potatis eller bulgur



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0