Hallon snarr
Pajdeg
150g Smör
3dl Vetemjöl
1 msk Strösocker
1 tsk Bakpulver
Saften av 1st Citron.
Blanda ihop till en deg.
Tryck ut i en fprm och förgräda (om man känner för det) 10 min 200 grader
Låt svalna
Fylleri:
7dl Hallon
Rivet skal av 1st Citron
3 msk Strösocker
2 msk Potatismjöl
Blanda alla ingredienserna till fyllningen och födela över pajbotten
Tuggmotstånd
2dl Havregryn
50g Smör
½ dl Strösocker
Rör ihop havregryn, smör och socker i en kastrull på medelhög värme tills det blivit lite lätt frasigt.
Strö det över fyllningen och grädda pajen i 200°c, ca 20-25 min.
Sen slabbar man i sig det ihop med vaniljglass eller grädde
ja, kanske, förätning brukar ge med sig efter ett tag dock ^^
Hoppas du har en fortsatt tevlig helg :)
Kolla gärna in min fotoblogg, har lyckats fånga spöka på bild.