Holy Cow!!!
500 gr Rostbiff eller fransyska
1 buljong (oxe blir bra)
Några skvättar rödtjut (ca 2 dl)
Någon dl med vatten
4 msk Dijonsenap
3 vitlöksklyftor
1 stor lök
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl Creme Fraiche
1 röd paprika
Skär köttet i bitar och bryn dem i en stekgryta
Skvimpa i vin (inte i munnen), vatten och buljongtärningen.
Låt det stå och koka i ca 30-40 minuter. Skiva löken, paprikan och vitlöken.
Tillsätt sedan Dijonsenap till grytan tillsammans med vitlöken,
paprikan och hälften av den gula löken.
Låt det stå och små fisa på spisen i ca 15 min.
Slå i grädde, creme fraiche och låt det bubbla ett litet tag till
Det som är kvar av den gula löken strösslar du över när det ska serveras
.
1 buljong (oxe blir bra)
Några skvättar rödtjut (ca 2 dl)
Någon dl med vatten
4 msk Dijonsenap
3 vitlöksklyftor
1 stor lök
2,5 dl matlagningsgrädde
1 dl Creme Fraiche
1 röd paprika
Skär köttet i bitar och bryn dem i en stekgryta
Skvimpa i vin (inte i munnen), vatten och buljongtärningen.
Låt det stå och koka i ca 30-40 minuter. Skiva löken, paprikan och vitlöken.
Tillsätt sedan Dijonsenap till grytan tillsammans med vitlöken,
paprikan och hälften av den gula löken.
Låt det stå och små fisa på spisen i ca 15 min.
Slå i grädde, creme fraiche och låt det bubbla ett litet tag till
Det som är kvar av den gula löken strösslar du över när det ska serveras
.
Kommentarer
Postat av: A-M
Titta!!! Där vaaaaaaaaar paprikan igen. :-)
Trackback