Uppdateringar och bilder
är på G...
Jag har nog bara varit inne i en fruktansvärt lat period(läs: jag är väldigt kär i min nya gigantiska plattis tv).
Men snart ska jag sätta mig ner och ladda in bilder på en del av det jag petat i mig den sista tiden allt från viltolycka till halloumi!!
Så håll ut...... ;-)

Jag har nog bara varit inne i en fruktansvärt lat period(läs: jag är väldigt kär i min nya gigantiska plattis tv).
Men snart ska jag sätta mig ner och ladda in bilder på en del av det jag petat i mig den sista tiden allt från viltolycka till halloumi!!
Så håll ut...... ;-)

Mad Cow
400 g kossa (tex. lövbiff , entrecote)
1 gul kul lök
Några skivade svampinjoner
2 - 3 msk curry
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk soja
3 tsk sambal oelek
3 pressade klyftiga vitlökar
1 brk kokosmjölk eller matlagningsgrädde
1/2 buljongtärning
1 dl vatten
Strimla kossan . Stek ihop med lök och svamp och krydda. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och låt koka 5 min. Servera med ris, nudlar , bulgur...... Strössla över med lite cashewnötter
Yellow River
Farlig korv
1 gul ful lök
Buljongtärning
Matlagningsgrädde
Senap (valfri sort)
Salt
Peppar
Hacka den löken och fräs den så den blir lite halvmjuk , under tiden som löken ligger och fiser i stekpannan så passar ni på att ta ett strypgrepp på den farliga korven och strimlar den i så stora bitar som ni vill ha.
Förpassa sen korven ner i pannan till löken , fräs tills korven fått färg och är helt död.
Smula över buljontärningen , matlagningsgrädden , senap (i en sån mängd som ni tycker är gott) späd med lite vatten om det behövs , salta och peppra tills det blir som ni vill
Pressad potatis till är gott!

1 gul ful lök
Buljongtärning
Matlagningsgrädde
Senap (valfri sort)
Salt
Peppar
Hacka den löken och fräs den så den blir lite halvmjuk , under tiden som löken ligger och fiser i stekpannan så passar ni på att ta ett strypgrepp på den farliga korven och strimlar den i så stora bitar som ni vill ha.
Förpassa sen korven ner i pannan till löken , fräs tills korven fått färg och är helt död.
Smula över buljontärningen , matlagningsgrädden , senap (i en sån mängd som ni tycker är gott) späd med lite vatten om det behövs , salta och peppra tills det blir som ni vill
Pressad potatis till är gott!
