Ostigt värre
300 g pasta
2 lökar
3 vitlöksklyftor
1 squash
Margarin/Smör
500 g passerade tomater
1 tsk basilika
½ tsk socker
Salt
Peppar
125 g mozzarellaost
100 g gorgonzolaost
1 dl nyriven parmesanost
200 g champinjoner
Hackad persilja
Koka pastan, skala löken och vitlök, finhacka.
Fräs löksorterna ,tillsätt tärnad squash , hackade svampinjoner och låt den fisa med några minuter.
Häll i passerade tomater, basilika och socker. Låt det stå och små puttra lite, smaka av med salt och peppar.
Lägg hälften av pastan i en smord form. Häll över såsen. Skiva mozzarellan och lägg över såsen. Smula gorgonzolan i mindre bitar och strö över. Täck med resten av pastan.
Strössla över parmesanosten och ställ i ugnen ca 20 minuter 200-225 grader
Strö över hackad persilja.
2 lökar
3 vitlöksklyftor
1 squash
Margarin/Smör
500 g passerade tomater
1 tsk basilika
½ tsk socker
Salt
Peppar
125 g mozzarellaost
100 g gorgonzolaost
1 dl nyriven parmesanost
200 g champinjoner
Hackad persilja
Koka pastan, skala löken och vitlök, finhacka.
Fräs löksorterna ,tillsätt tärnad squash , hackade svampinjoner och låt den fisa med några minuter.
Häll i passerade tomater, basilika och socker. Låt det stå och små puttra lite, smaka av med salt och peppar.
Lägg hälften av pastan i en smord form. Häll över såsen. Skiva mozzarellan och lägg över såsen. Smula gorgonzolan i mindre bitar och strö över. Täck med resten av pastan.
Strössla över parmesanosten och ställ i ugnen ca 20 minuter 200-225 grader
Strö över hackad persilja.
Kommentarer
Trackback